10. znanstveni piknik

OŠ Donja Stubica i ove godine na Znanstvenom pikniku

Na 10. znanstvenom pikniku održanom 24. – 25. rujna 2021. u perivoju dvorca Oršić u Gornjoj Stubici naša je škola sudjelovala pridruživši se tako brojnim osnovnim i srednjim školama,fakultetima, udrugama te institutima u predstavljanju zanimljivosti iz svijeta prirodnih znanosti: biologije, kemije, fizike, informatike, tehnike itd.

Osmaši donjostubičke škole pod geslom Znanost je baš fora izvodili su pokuse kojima su na zanimljiv i zabavan način prikazivali i objašnjavali različite pojave i procese koji se zbivaju oko nas. Atraktivni pokusi, koji su bili osmišljeni interaktivno te su se oni znatiželjniji  u njima mogli i sami okušati, izazvali su veliki interes mladih posjetitelja.

Organizator manifestacije je Udruga Profesor Baltazar, a partneri su Krapinsko- zagorska županija, CARNET, FabLab, Institut Ruđer Bošković, Hrvatska zajednica tehničke kulture, udruga Virtualci i mnogi drugi. 

Vjerujemo da je Piknik i ove godine uspio motivirati i potaknuti kreativnost mnogih i sudionika i posjetitelja, a našim učenicima, koji su s učiteljima-mentorima dva tjedna marljivo uvježbavali svoje „znanstvene“ atrakcije, podario nezaboravno iskustvo. 

                                                 Martina Lešković, 8.b

e-spomenice
copyright

© 2016.-2020.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi