Događanja

Božićna bajka u Donjoj Stubici

 

U subotu 14.prosinca 2019. u Donjoj Stubici održao se već tradicionalni božićni sajam i druženje pod nazivom Božićna bajka u Gupčevom kraju.

Učenici naše škole nastupili su u dječjem zabavnom programu koji je počeo u 12.30 minuta.

Dramska skupina viših razreda, pod mentorstvom svoje učiteljice Koraljke Parlaj, nastupila je izvodeći točke pod nazivom Božićni recital, Iskrivljena božićna priča  i Muke po lektiri. Članice velike dramske skupine Jana i Helena ujedno su vodile cijeli dječji program.

Mala dramska skupina nastupila je sa svojim igrokazom Kupaće gaće na božićnoj jelci, a uvježbala ih je njihova učiteljica Snježana Puščenik.

 

Etnografska skupina Škrinjicaorganizirala je Malu božićnu radionicu u kojoj su učenici mogli izrađivati razne božićne sličice, ukrase i pokazati svoju maštovitost i kreativnost. Radionicu je vodila učiteljica Snježana ŠtefekBorovčak.

 

Članovi skupine za Građanski odgoj i obrazovanje, pod mentorstvom pedagoginje Martine Dolčić, organizirali su humanitarnu prodaju božićnih ukrasa i čestitki koje su sami izradili, a zarađenim novcem razveselit će potrebitu djecu u ovo blagdansko vrijeme.

 

Sretan Božić svima!

                                                                        K.P.

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi