Događanja

Krašograd

U utorak 24. svibnja učenici drugih razreda sa svojim učiteljicama i pedagoginjom bili su na izletu u  Krašogradu.

Pred školom smo se okupili oko 7.45 h i željno iščekivali polazak. Krenuli smo u 8.00 sati. Već oko 9.30 h došli smo u Krašograd, upoznali animatorice i naša avantura je počela. Nakon doručka vlakićem smo krenuli u zoološki vrt. Tamo smo vidjeli nojeve, ovce, koze, magarce, ponije, košute, a najzanimljivije su nam bile vijetnamske svinje. Životinje su nam se svidjele i mnogo smo naučili o njima.

Nakon toga smo skakali na trampolinima i u napuhancu, igrali nogomet, ljuljali se, natjecali na raznim poligonima, u potezanju užeta, u skakanju u vrećama… Od tijesta smo radili ono što nam se najviše svidjelo, a najviše učenika je napravilo kornjače. Na kraju našeg boravka pronašli smo škrinju s blagom i osladili se slatkišima iz škrinje.

Na izletu nam je bilo odlično i nije nam se svidjelo kad su učiteljice rekle da je gotovo. Ali, morali smo slušati učiteljice i prepuni dojmova, sretni i pomalo umorni, krenuli smo kući. Oko 17.00 sati stigli smo u Donju Stubicu.

                                                                    Anja Dolenec i Marta Stepan, 2. a

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi