Događanja

Spektakularan doček naših nogometnih prvaka

            U četvrtak 2. lipnja popodne priređen je pred školom u Donjoj Stubici veliki doček naših državnih prvaka, deset školskih nogometaša 5. i 6. razreda. Oni su se vratili iz Vinkovaca gdje su, u pratnji učitelja tjelesne i zdravstvene kulture, sudjelovali na državnom finalu u futsalu te pobjedom ekipe iz Metkovića rezultatom 5:2 osvojili 1. mjesto i time osvojili prvenstvo Hrvatske u futsalu.

Njihov su uspjeh uveličali roditelji, brojni učenici, njihove razrednice i ravnateljica.  Dočekao ih je pljesak i vrisak, transparenti i baloni.

Neke od njih pitali smo za dojmove s utakmica i dočeka pa su tako mladi školski talenti u dvoranskom nogometu izjavili da je trenutak kad su shvatili da su prvi bio nevjerojatan te da su bili silno uzbuđeni i sretni. Slutili su, kažu, da se sprema doček pred stubičkom školom, ali ni izbliza tako lijep i velik kakav ih je zatekao. Priznali su nam da su tek tada, ugledavši sve ljude koji su im se radovali i čestitali im, shvatili kako su napravili „veliku stvar“.

                                                                                   Vaše školske novinarke

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi