Događanja

Petaši uče izvan klasične učionice

Sva bogatstva životinjskog carstva

Pod motom „sva bogatstva životinjskog carstva“ petaši su u petak 7. listopada u Staroj Sušici razgledali Centar za posjetitelje Velike zvijeri gdje su na vrlo moderan i interaktivni način upoznali mnoge dosad nepoznate činjenice o velikim životinjama koje obitavaju na području Hrvatske, vuku, risu i medvjedu.

Sljedeća postaja bila je Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac koji su također pomno razgledali uz mnoštvo podataka i vodenih tajni što ih je učenicima odala voditeljica, a koje su kasnije upotrijebili i u radionici Od izvora do ušća – svi smo povezani.

Čuđenje i divljenje ljepoti i raznolikosti biljnog i životinjskog svijeta u našoj domovini zaokružili su posjetom Muzeju Domovinskog rata u Turnju nakon čijeg su razgleda mogli još samo ovjeriti i potvrditi snagu i istinitost stihova naše himne koji progovaraju o ljubavi i ljepoti naše domovine.

                                                                                                                                                                         Anamarija Grabušić 

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi