Događanja

Projekt „Hrvatska pliva“

Učenici trećih razreda naše škole sudjelovali su od 10. do 14. listopada u projektu „Hrvatska pliva“ koji se održavao na bazenima Termi Jezerčica.

Cilj projekta je omogućiti što većem broju djece svakodnevno bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću koja će pridonijeti očuvanju i unaprjeđenju psihofizičkih sposobnosti i zdravlja. 

Uz kombinaciju nastave u školi te svakodnevnoga plivanja učenici su u pratnji svojih učiteljica Ivane Škrablin, Kristine Čajko, Nikoline Mikulec, Ksenije Sović i Ninoslave Štefanec poslijepodnevne sate provodili na bazenima. Prvoga dana napravljena je inicijalna provjera nakon koje su učenici podijeljeni u grupe neplivača, poluplivača i plivača.

Učenici su u svojim grupama prolazili dinamične treninge u kojima su neplivači marljivo savladavali svoje početne plivačke „korake“, a poluplivači i plivači usvajali i nadograđivali elemente plivanja. Treninge na bazenima održavali su im treneri Slaven Belinić i Nikola Gospočić.

Na kraju petog dana ponovljen je test plivanja iz kojeg je vidljiv napredak kod neplivača koji su postali sigurniji u vodi te je dio njih naučio plivati, a plivači su dodatno usavršili svoje vještine i sposobnosti!

Čestitamo svim sudionicima projekta za postignute uspjehe te zahvaljujemo Županijskom školskom sportskom savezu Krapinsko-zagorske županije na uspješnoj organizaciji i realizaciji projekta!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi