Događanja

Čarolija je među nama

                                                                                                                                               

Čarolija je među nama, poručio nam je Jozo Bozo, poznati mađioničar koji je u petak 28. listopada 2022. posjetio našu školu.

Nakon turobnih vremena pandemije i potresa, a usred vremena obilježenog tjeskobom zbog rata u Ukrajini, učinilo nam se da svima treba malo smijeha i zabave. Predstave, koje je održao poznati zabavljač, pokazale su da smo bili u pravu.

Održane su tri predstave za sve učenike nižih razreda naše škole, dvije su bile održane u matičnoj školi, a jedna u Područnoj školi Vučak za djecu iz Vučaka i Lepe Vesi.

Predstava, koju nam je održao Jozo Bozo, zove se Stepenicama do zvijezda. Jozo je na scenu postavio čarobni vremeplov i poigrao se s djecom kombinacijom trikova i zabavnih dosjetki. Predstava je puna veselja i optimizma, sve pršti od smijeha i uzbuđenja, a istovremeno je cilj ove predstave da hrabri djecu, jača im samopouzdanje, upornost i vjeru u sebe.

Predstava je interaktivna i Jozini mali pomagači su, zaista, bili presretni što mogu sudjelovati. Bilo je lijepo gledati djecu koja su gromoglasnim smijehom i vriskom prekidala predstavu!

Bio je to čarobni predah od svakodnevnih školskih aktivnosti i obaveza!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi