Događanja

Krize u adolescenciji i komunikacija s djecom

  • edukacija roditelja

U utorak 15. studenoga 2022. predavanje za roditelje učenika 8. razreda na temu „Krize u adolescenciji i komunikacija s djecom“ održao je klinički psiholog Svetislav Joka sa Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije.

Prisutni roditelji mogli su čuti kvalitetne informacije o aktualnim temama vezanim uz današnje izazove roditeljstva od stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima.

Među ostalim korisnim podatcima istaknuo je obilježja raznih stilova roditeljstva, oblike neprimjerenih ponašanja djece i posljedicama koje donose, nužnosti kvalitetne komunikacije između djece i roditelja te utjecaj rizičnih i zaštitnih čimbenika pojedinca, obitelji i okruženja na pojavu neprimjerenih ponašanja.

Posebno je naglasio ulogu stabilne obitelji u kvalitetnom odrastanju djece i nošenju s izazovima koje im donosi mladenaštvo te ponudio roditeljima suradnju u slučaju potrebe.

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi