Događanja

Književni susret s Hrvojem Kovačevićem

U srijedu 7. prosinca 2022. našu je školu posjetio književnik Hrvoje Kovačević.

Ukratko ga je predstavila učenica 4.b razreda Erika Jakšić, a učenici 4.a razreda izradili su ilustracije za korice Hrvojevih knjiga.

Složili smo se kako su pojedine ilustracije bile vrlo uspješne i mogle bi se naći na koricama novih knjiga našega književnika!

Učenici 4.a razreda već su čitali knjige Hrvoja Kovačevića, a učenici 4.b razreda tek će ih čitati u drugom polugodištu. Tako je za pojedine učenike ovo bila prilika da porazgovaraju o književnim djelima, a za ostale odlična motivacija za čitanje. Na kraju su svi bili zadovoljni!

Pisac se potrudio ukratko ispričati sadržaje nekih svojih „Tajni…“ i zastati na najzanimljivijem dijelu kako bi djecu potaknuo na čitanje.

Naši su učenici ostavili dobar dojam na gosta jer je u našu Spomen-knjigu posjeta književnika, između ostaloga, zapisao:

Uistinu prekrasan susret s pametnim i znatiželjnim učenicima četvrtih razreda. Neka su pitanja bila uistinu originalna, sva su bila zanimljiva. Vidjelo se da djeca vole čitati. Nadajmo se da će naviku čitanja zadržati i u višim razredima pa i za cijeli život.

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi