Izvanučionička nastava 2.b razreda

img_20160921_205333SKITAM I PITAM

Kroz skitnje i pitanja naučili smo puno o našem zavičaju, gradu i selima oko grada.

Tijekom prve skitnje uočili smo trg i ulice našega grada te upoznali sve što jedan grad ima. Tijekom naše druge skitnje obišli smo : Pustodol, Gornju i Donju Podgoru, Milekovo selo, Gornje i Donje Matence, Gornji i Donji Hruševec, Lepu Ves i Vučak. Zaustavili smo se na mjestima s kojih se pružao prekrasan pogled na brežuljke, brda i gore našega zavičaja. Bilo nam je jako zanimljivo jer u pojedinim selima žive naši učenici koji svaki dan putuju u školu školskim autobusom. Uočili smo koja sela imaju školu, trgovinu, crkvu te čime se bave ljudi u jesen. Najzanimljivije nam je bilo druženje s našim vršnjacima koji polaze naše područne škole u Vučaku i Lepoj Vesi. Želimo da se druženje s njima nastavi i u našoj školi!

Naša zadnja skitnja bila je istraživanje obilježja jeseni u zavičaju. Boravkom i učenjem na otvorenom u Matencima zaključili smo da jesen može biti vjetrovita, hladna, oblačna, ali uz veselje, igru i pečene kestene nama je bilo i toplo i sunčano!

2.b razred i učiteljica Snježana Štefek Borovčak

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi