Obavijest

Poštovani roditelji,

upućujemo vam poziv i zamolbu na suradnju zbog primijećenih neprimjerenih ponašanja koje učenici u posljednje vrijeme iskazuju.

Molimo vas, obratite pozornost na sadržaje koji su djeci dostupni preko društvenih mreža, osobito TikTok-a,  jer pojedini učenici tamo pronalaze ideje za razne tzv. „izazove“ kojima dovode u pitanje svoju i sigurnost ostalih učenika.

Potrebno je nadzirati sadržaje i aktivnosti djece te prema potrebi ograničiti pristup društvenim mrežama, kao i nadgledati koje „influencere“ djeca prate i doživljavaju  kao suvremene autoritete čije mišljenje i ponašanja poštuju, a u konačnici i slijede.

Znamo da djeca nisu ni psihološki ni emocionalno zrele osobe te spadaju u ranjive skupine na koje je lako utjecati zbog čega mogu postati i žrtve negativnih utjecaja.

U školi se provodi Školski preventivni program s ciljem osnaživanja njihovih vještina nošenja s izazovima odrastanja, ali pomoć i kontrola roditelja od najveće je važnosti i nezaobilazan faktor u procesu odgoja i odrastanja!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2020.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi