Obavijest

Obavijest roditeljima i učenicima

Dragi učenici, cijenjeni roditelji!

Evo nas opet pred samim početkom nove školske godine! U nastavku se nalaze potrebne informacije koje će olakšati njezin početak!

Nastava počinje u ponedjeljak 5. rujna 2022., stoga se veselimo ponovnom susretu s vama.Svi učenici viših razreda nastavu će pohađati stalno u prijepodnevnoj smjeni, a učenici nižih razreda će smjene izmjenjivati. Prvi tjedan učenici B smjene (1.b, 2.b, 3.b, 3.d i  4.b) imat će nastavu prije podne, a učenici A smjene (1.a, 2.a, 3.a, 3.c i 4.a) poslije podne.

Kao i do sada, nastava prije podne započinje u 8.15 sati, a poslije podne u 13.35 sati (Raspored zvona je u prilogu).

Za učenike putnike Red vožnje školskog autobusa je u prilogu.

U prilogu je i Jelovnik za mjesec rujan, stoga molimo učenike da već prvog dana odluče hoće li se hraniti u školskoj kuhinji.

Raspored sati je u izradi, tako da će za ponedjeljak 5. rujna raspored sati biti objavljen tijekom ovog tjedna, a raspored sati za ostale dane učenici će dobiti od svojih razrednika.

Prijem učenika 1. razreda bit će u ponedjeljak u 11.00 sati u maloj sportskoj dvorani, stoga ulazak u školu preporučamo na ulaz sa školskog igrališta.

Nastava za učenike PŠ Lepa Ves počinje u 8.00 sati. U PŠ Vučak učenicima 1., 2. i 4. razreda nastava počinje u 8.00 sati, a za učenike 3. razreda počet će u 9.00 sati.

Udžbenici i ostali materijali učenike će dočekati na školskim klupama pa preporučamo da sa sobom ponesu školske torbe, ruksake ili vrećice.

Podsjećamo da su za ulazak u školu obavezno potrebne papuče u kojima učenici borave za vrijeme nastave u školskom prostoru.

Nova školska godina donijet će nam svima zanimljive izazove, znanje, nove spoznaje, usavršit ćemo svoje vještine, razvijati kreativnost i steći nova prijateljstva.

Svim učenicima želimo puno uspjeha, strpljenja i ustrajnosti, kao i iskorak u znanju i napredovanju u novoj školskoj godini!

#sretnosvima#vidimose

    

Prilozi:

Raspored zvona

Red vožnje školskog autobusa

Jelovnik za mjesec rujan

RASPORED SATI ZA PRVI DAN

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi