Projekt

Hrvatska pliva

U organizaciji Županijskoga školskog sportskog saveza Krapinsko-zagorske županije u projektu Hrvatska pliva učenici trećih razreda naše škole sudjelovali su od 8. do 13.11. ove godine na bazenima Termi Jezerčica.

Cilj projekta je omogućiti što većem broju djece svakodnevno bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću koja će pridonijeti očuvanju i unaprjeđenju psihofizičkih sposobnosti i zdravlja. 

Uz kombinaciju nastave u školi te svakodnevnoga plivanja učenici su u pratnji svojih učiteljica Anite Bodalec i Snježane Štefek – Borovčak poslijepodnevne sate provodili u dinamičnim treninzima te postepeno usvajali i nadograđivali elemente plivanja. Treninge na bazenima održavali su im Slaven Belinić i Srećko Pavlović.

Organizacija je bila uspješna, sudjelovanje učenika u projektu izvrsno je odrađeno, neplivači su većinom naučili plivati, a plivači usavršili svoje vještine i sposobnosti!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2020.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi