Projekt

Edukativne radionice Profesor Baltazar

U sklopu poziva Umjetnost i kultura on – line, a koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, u deset osnovnih škola naše županije provode se edukativne radionice. Osnovna škola Donja Stubica nalazi se u tih deset škola u kojima su krenule on-line radionice. U našoj školi provodi se u 2.b razredu.

Projekt će se provoditi tijekom 12 mjeseci, a aktivnostima obuhvaća stotinu djece u dobi od 7 do 10 godina. Planirano je da se program održava u razdoblju od 50 dana,  kroz kulturne i umjetničke aktivnosti: 20 dana animacijskih radionica, 10 dana kazališnih radionica, 10 dana radionica „Kako napraviti kazališnu predstavu“ i 10 dana radionica Interaktivnoga kviza.

Program uključuje audiovizualne sadržaje bazirane na djelu Profesor Baltazar kao jedinstvenoj hrvatskoj kulturno – umjetničkoj baštini visokih pedagoških vrijednosti i omiljenom crtanom liku.

Program unutar razreda provodi se kroz medijsku kulturu i pismenost kao dio Hrvatskoga jezika, kroz Likovnu kulturu te izvannastavne aktivnosti.

                                                                           Snježana Štefek – Borovčak

e-spomenice
copyright

© 2016.-2020.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi