Događanja

Treći razredi u Accredo centru

Učenici trećih razreda matične škole su u ponedjeljak 27. svibnja 2024. posjetili Accredo centar, adrenalinski park u kojem su sudjelovali u raznim aktivnostima i sadržajima.

Učenici su se prvo upoznali s voditeljima koji su ih vodili kroz razne aktivnosti, a zatim su se podijelili u timove izvlačeći papiriće s brojem njihovog tima. U timovima su prošli puno natjecateljskih, ekipnih i zabavnih aktivnosti kao što su ljudski stolni nogomet, F1 racing, križić – kružić, adrenalinski park te zip – line. Najveća atrakcija svima bio je Gelball turnir koji je nova i vrlo uzbudljiva aktivnost.

Kao i svako natjecanje i ovo je završilo dodjelom priznanja za najbolje koji su dobili priliku da u ime svoga tima iznesu dojmove. Svi govornici složili su se da im je boravak u Accredo centru bilo lijepo i nezaboravno iskustvo!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi