Projekt

Projekt: Zajedno za lakši prijelaz
– OŠ Donja Stubica i DV Bubamara Donja Stubica

Drugu godinu zaredom nastavljamo naš oblik suradnje s Dječjim vrtićem Bubamara. Projekt se odvijao kroz cijelu nastavnu godinu susretom timova iz vrtića i škole, a ovih smo dana ostvarili njegov najzanimljiviji dio.

Nakon obavljenih upisa budući prvašići posjetili su učenike 4. razreda i učiteljice koje će ih primiti u prvi razred.

U redovima četvrtaša vladalo je veliko uzbuđenje jer nije mala stvar kada u posjet dolazi grupa budućih učenika s tetama koje i oni poznaju. Čistio se svaki kutak učionice, ponavljala se dobro poznata bajka, šiljile su se bojice…

Na početku susreta svi su se zajedno prisjetili poznate priče o Crvenkapici. Potom su budući prvašići sjeli u klupe, a četvrtaši su im kao pravi učitelji objašnjavali novi zadatak – rezanje crteža, lijepljenje i bojanje priče o Crvenkapici. Na kraju smo sve završili pjesmom i plesom Kad si sretan!

Vjerujemo kako je iskustvo druženja uveselilo naše četvrtaše prije polaska u 5. razred, ali i buduće prvašiće prije dolaska u 1. razred!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi