Događanja

Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskoga Crvenog križa

U subotu 13. travnja 2024. god. održano je XIII. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskoga Crvenog križa u Osnovnoj školi grofa Janka Draškovića Klenovnik. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 15 ekipa osnovnih i srednjih škola iz Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije i to: 10 ekipa podmlatka i 5 ekipa mladih.

U kategoriji podmlatka prvo mjesto je zauzela ekipa OŠ Đure Prejca Desinić, drugo mjesto osvojila je OŠ Donja Stubica, a treće OŠ Augusta Cesarca Krapina.

Našu školu predstavljala je ekipa u sastavu: Iris Lešković, Sara Krapec, Nela Ahmetović, Sara Žukina, Tia Dolić i Nina Mohač pod vodstvom mentorice Sanje Vidiček.

Ekipe su rotacijom prolazile četiri pozicije: dva testa, jedan iz prve pomoći, a drugi iz povijesti Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Hrvatskog Crvenog križa, međunarodnog humanitarnog prava, ljudskih prava i prava djeteta te dva radilišta s praktičnim zadacima iz prve pomoći s po tri ozlijeđene osobe.

Čestitamo svim sudionicima na pravom sportskom natjecanju koje je proteklo u ozračju humanosti i prijateljstva, a posebnu zahvalu upućujemo svim članovima stručnih povjerenstava, sucima, članovima ekipa za realistično prikazivanje ozljeda, manekenima i volonterima u logistici!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi