Događanja

Erste Plava liga

Kako bi razvio sportski duh među djecom i potaknuo ih da se okušaju u ‘kraljici sportova’– atletici, Atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima već dvanaestu godinu zaredom organizira Erste Plavu ligu.

Ova jedinstvena dječja atletska liga namijenjena je svim učenicama i učenicima od 1. do 6. razreda osnovne škole u Hrvatskoj, a zainteresirani će imati priliku otkriti i pokazati svoje atletske talente u trkačkim, skakačkim i bacačkim disciplinama primjerenima školskom uzrastu.

Kvalifikacijska natjecanja održat će se tijekom travnja, svibnja i lipnja u Čakovcu, Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Zadru, Makarskoj, Puli, Kninu, Vukovaru i Varaždinu, a finale će se održati 7. rujna 2024. godine na stadionu Mladosti u Zagrebu, u sklopu najstarijeg i najvažnijeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj – Memorijala Borisa Hanžekovića.

Naša učenica 5. razreda Marta Haus u utorak 7. svibnja u Čakovcu je sudjelovala na sportskom natjecanju i u kategoriji 60 metara osvojila drugo mjesto!

Marta je uz Silviju Jakšić, učenicu 6. razreda, sudjelovala i u kategoriji 600 metara te su obje
osvojile prvo mjesto!

Čestitamo Marti i Silviji uz slogan koji kaže da djeca mogu brže, više, jače!

e-spomenice
copyright

© 2016.-2022.
Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti isječak teksta koji služi kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.

Prijavi se na:
e-dnevnik za učenike
Pratite nas na:
Google Photos albumi